Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، پلیس آلمان در خیابان های منطقه «ارنفلد» شهر کلن مستقر شده و دفتر مرکزی اتحادیه اسلامی امور مذهبی ترکیه را نیز تخلیه کرده است.

به گفته مسئولان مسجد، تهدید به بمب گذاری از طریق پست الکترونیکی و از طرف یک گروه راستگرای افراطی ارسال شده است.

آلمان درسال های اخیر به واسطه تبلیغات احزاب و جنبش های راست افراطی، شاهد افزایش موج اسلام هراسی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس اعلام پلیس آلمان، در سال گذشته ۸۱۳ مورد جرایم ناشی از تنفر نسبت به مسلمانان در این کشور شامل توهین، ارسال نامه های تهدیدآمیز، حملات فیزیکی و حمله به مساجد روی داده است.

آلمان کشوری با بیش از ۸۱ میلیون نفر جمعیت، پس از فرانسه دومین جمعیت بزرگ مسلمانان در غرب اروپا را داراست.

در میان جمعیت چهار میلیون و ۷۰۰ میلیون نفری مسلمانان در آلمان، سه میلیون نفر از تابعیت ترکیه برخوردارند.

بیگانه ستیزی و نژادپرستی در آلمان، امر رایجی است. بی رحمانه ترین اشکال نژادپرستی در آلمان که به بروز جرائم ناشی از تنفر نژادی منجر می شود، با حملات خشونت باری که گاه و بیگاه در این کشور رخ می دهد، همراه است.
این حملات را اغلب گروه های تند راست افراطی علیه افرادی انجام می دهند که «خارجی» به نظر می رسند و شامل پناهجویان، مهاجران، مسلمانان و آفریقایی یا آسیایی تبارها هستند.
بین دهه های ۱۹۸۰ و۱۹۹۰ میلادی، نژادپرستی در آلمان به اوج خود رسید. این حملات با آتش زدن منازل مسکونی پناهجویان همراه بود که به کشته شدن تعدادی از اتباع خارجی در این کشور منتهی شد.
از آن زمان به بعد، موارد بیشتری از نژادپرستی خشونت بار از سوی تندروهای راست افراطی در آلمان رخ داده است.

واکنش افکار عمومی نیز با شوک و احساس ناراحتی بوده که این امر به طرح مباحثی درباره بیگانه ستیزی و نژادپرستی در آلمان منجر شده است.
با وجود اینکه شهروندان عادی آلمان حسن نیت خود را در این زمینه نشان داده اند، نژادپرستی در آلمان همچنان زنده است.
در مناطق فقیرنشین آلمان و به ویژه با توجه به رقم بالای بیکاری، آزار و اذیت افرادی که خارجی قلمداد می شوند، راحت تر است.

براساس برآورد اداره امنیت داخلی آلمان، تقریباً ۲۵ هزار تندروی راست افراطی در این کشور زندگی می کنند و اغلب در تلاش هستند نوجوانان وجوانان را جذب کنند.

«آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان که به دلیل اتخاذ سیاست به اصطلاح درهای باز، شاهد فشار هجوم پناهجویان به این کشور بوده است، در افزایش خشونت و نژادپرستی به ویژه علیه مسلمانان مقصر شناخته می شود.

وی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواسته است با گرایشات نژادپرستانه مقابله کنند و رویکرد مشترکی را برای مقابله با چالش های ناشی از هجوم مهاجران بکار بندند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۶۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور و اراده مردم در سرنوشت کشور بزرگترین پدیده انقلاب اسلامی

مالک رحمتی با تاکید بر اینکه اعتقاد به خداوند متعال و تاکید بر خدا محوری، اعتماد به نقش مردم و تبعیت از ولایت فقیه سه رکن اصلی حضور مردم در انقلاب اسلامی است گفت: این موارد مهم باعث رشد و توسعه می‌شود و اگرکوتاهی در این موارداتفاق بیفتد حتما دچار خلل خواهیم شد.

وی با تاکید اینکه درهر بخشی از نظام مدیریتی با هر نسبت محتوایی نیازمند اتحاد و انسجام مدیریتی هستیم تا در استان برنامه‌ها به سر منزل مقصود برسد اظهار داشت: شما با برنامه ریزی‌ها می‌توانید به آرمان‌ها برسید و مردم کیفیت و کمیت این تلاش‌ها را ببینند.

وی تصریح کرد: دغدغه و مطالبه بنده چندین موضوع است، اساسا انقلاب اسلامی، امام راحل و شهدای ما بدنبال این بودند که کردم به سرنوشت خود حاکم باشند و اراده مردم در چارچوب انتخابات به همه شئونات کشور ساری وجاری شود.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: باید از این مهم صیانت کنیم و بهترین مسیر صیانت از آن عملکرد مدیران است که از بستر مردم سالاری دینی خارج می‌شوند و باید به این ملت خدمت کنند.

معاون امور عمرانی استاندارهم گفت: شورا‌ها نماد مردم سالاری دینی و تحقق اراده مردم در جهت مدیریت شهریاست و با امیدواری به سمت امید مردم و توسعه شهر‌ها در حال حرکت هستیم.

ذاکری  با بیان اینکه از شورا‌ها انتظار می‌رود در جهت اجرای قانون از شهرداران و دهیاران پیگیری کنند افزود: اگربخواهیم استانی توسعه یافته و رو به جلو داشته باشیم باید حرکت‌ها و فعالیت‌های ما بر بستر سامانه‌ها باشد تااز بسیاری از فساد‌های اداری کاسته شود.

 رییس شورای اسلامی استان هم گفت: انقلاب ما انقلابی مردمی بود که بعد از ان طبق فرمان امام راحل ایین نامه اجرایی شورا‌ها تهیه و تصویب گردید تا برای اداره امور شهر و روستا شورا‌ها تشکیل شوند که با هدف رفع تمامی مشکلات مردم و بررسی ان‌ها نارسایی‌ها در بخش‌های مختلف توسط شورا‌ها بررسی و راهکار ارایه شود.

دبیری افزود: شورا‌ها در این مدت سیر تکاملی را طی کرده و به بلوغ کافی رسیدند و مورد حمایت مردم قرار گرفتند، اما بایدانتظارات مردم را برطرف کنند و تلاش کنند برنامه ریزی لازم با کمترین خطا راانجام دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • نخست وزیر اسپانیا: استعفا نخواهم کرد
  • انتقام سیمئونه از والورده / باز هم نژادپرستی در لالیگا!
  • کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است
  • حضور و اراده مردم در سرنوشت کشور بزرگترین پدیده انقلاب اسلامی
  • زمانیکه مسلمانان کاخ سفید را به مسجد تبدیل کردند! | فیلم
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور افتتاح شد
  • مامان بگو برای دین و کشور رفتم؛ دست راست اسلحه و دست دیگرم کتاب
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور در شیراز افتتاح شد